0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

За Инекс

Инекс Трейд се налага повече от 15 години на българския пазар като вносител и дистрибутор на голям диапазон от продукти за обзавеждане на баня и строителни материали.

В гр. Враца фирмата разполага с изложбена и складова база разположени на площ от 12 000 кв.м. В магазина ще откриете богат асортимент от продукти, както за обзавеждане на баня (фаянс, теракота, гранитогрес, вани, душ кабини, санитарен фаянс, смесители, сауни и др), така и на строителни материали (сухи смеси, ръчни и електроинструменти, осветителни тела, ВиК и ОВК стоки, газови котли, климатици, бетонови блокове и тухли и още много други). Складът ни за метали също предлага разнообразие от продукти.

Инекс Трейд е оторизиран дистрибутор на водещи производители, което ни дава възможността освен да разполагаме с големи складови наличности, но и да предлагаме продуктите на най-добра цена. Дистрибутори сме на марките: Roca, Fayans, Knauf, Mapei, Baumit, Ceresit, Boro, Sika, Deken, Knauf Insulation, Rofix, Fibran, Technogips, Semelrock, Tehnosim, Bramac, Ksela, Kreaton, TKK, Bosch, Makita, Festool, Karcher, Raider, Raptor, Honda, Romstal, Fortem, Евромастер, Еuromarket, Soudal, Selena, Vitex, Kraft, Нинахим, Флюгер, Колор Лайн, Wilo, Eldom, Tesy, Aron, Sola, DCO, Вюрт.

Инекс Трейд вече 15 години е директен вносител на плочки и продукти за баня от водещи производители от Испания, Италия, Полша, Китай, Турция. Част от фабриките с които работим са: ABK Group, Ariana, Flaviker, La Fabbrica, Ava Ceramica, Halcon, Cifre, Pamesa, Cersanit и много други.

Всички тези дългогодишни търговски отношения, които имаме с производителите, ни дават възможност да предлагаме разнообразни промоции и атрактивни цени на едро и дребно.

В Инекс Баня може да ви бъде изготвен и безплатен 3D проект, който да визуализира вашата мечтана баня. Нашият екип от добре обучени консултанти ще ви помогнат в правилния избор на плочки и оборудване според вашето помещение и изискване, ще начертаят и визуализират вашата баня и ще изготвят оферта за всичко, което сте избрали. Всичко това напълно безплатно и съобразено с вашите индивидуални изисквания, за да превърнем вашата баня в неповторимо и уютно място за релаксация. 

"Доверието е ключът към успешното сътрудничество. Ние държим на доверието не само на нашите клиенти, но и на нашите партньори и доставчици. Ние се стремим да имаме коректно отношение към нашите клиенти и партньори, да спазваме всички поети ангажименти в точно определените срокове.

Нашата политика, мисия и ценности ни помагат да вървим все по-напред, да създаваме все по-качествен продукт и да бъдем търсен и желан партньор."

Мисия и ценности

Ние се стремим да предоставяме най-добрите решения във всички фази и форми на обзавеждането за баня, за да може да предложим високо качество, комфорт и функционалност на нашите клиенти. Ние се уповаваме на трите основни стълба – качество, отговорност, доверие.

Качество

Фирмата работи с утвърдени производители и марки; с високо квалифициран обслужващ персонал и специализирани бригади. Ние държим не само на качественото обслужване и изпълнение на проекта, но и на детайлите, за да може да предложим на нашите клиенти рационалност, функционалност, комфорт и уют.

Отговорност

Ние приемаме работата си изключително сериозно и отговорно, затова нашата политика е насочена към наблюдение и непрекъснато подобряване на цялостната работа на фирмата по отношение на здравето и безопасността при работа, качеството и условията на труд.

magnifier