Меню
Количка

Аксесоари за баня

Аксесоари за баня 3 части ReNew бял цвят. Организирайте пространството около мивката в банята по удобен и красив начин с комплект от 3 аксесоара за баня серия ReNew. Включва дозатор за течен сапун с вместимост 250ml , държач за четки за зъби и многофункционална тавичка. Подходящи за влажни помещ..
79.00 лв.
Без ДДС:79.00 лв.
Двойна закачалка за баня Cubica хром Roca
ТОП ЦЕНА -15 %
Двойна закачалка за баня Cubica с хромирано покритие. Аксесоарите за баня колекция Cubica на Roca предлагат гама от продукти с практичен и функционален дизайн. Арт. номер: A816834001 • Характеристика: Вид монтаж: Стенен Материал: Метал Максимално натоварване: 5kg Покритие: Хром• ..
26.52 лв. 31.20 лв.
Без ДДС:26.52 лв.
Двойна закачалка за баня Hotels Round 2.0 с хромирано покритие. Аксесоарите за баня колекция Hotels 2.0 на Roca предлагат гама от продукти, създадени за внесат изтънченост в банята до последния детайл. Серията предоставя избор от две форми - овална и квадратна и две покрития - хром и черен мат. ..
72.00 лв.
Без ДДС:72.00 лв.
Двойна закачалка за баня Hotels Round 2.0 черен мат. Аксесоарите за баня колекция Hotels 2.0 на Roca предлагат гама от продукти, създадени за внесат изтънченост в банята до последния детайл. Серията предоставя избор от две форми - овална и квадратна и две покрития - хром и черен мат. Арт. номе..
73.20 лв.
Без ДДС:73.20 лв.
Двойна закачалка за баня Hotels Square 2.0 с хромирано покритие. Аксесоарите за баня колекция Hotels 2.0 на Roca предлагат гама от продукти, създадени за внесат изтънченост в банята до последния детайл. Серията предоставя избор от две форми - овална и квадратна и две покрития - хром и черен мат. ..
72.00 лв.
Без ДДС:72.00 лв.
Двойна закачалка за баня Hotels Square 2.0 черен мат. Аксесоарите за баня колекция Hotels 2.0 на Roca предлагат гама от продукти, създадени за внесат изтънченост в банята до последния детайл. Серията предоставя избор от две форми - овална и квадратна и две покрития - хром и черен мат. Арт. ном..
100.80 лв.
Без ДДС:100.80 лв.
Двойна закачалка за баня Victoria хром Roca Двойна закачалка за баня Victoria хром Roca
ТОП ЦЕНА -12 %
Двойна закачалка за баня Victoria с хромирано покритие. В серия Victoria се предлагат широка гама от аксесоари за баня. Освен традиционният монтаж с болтове, колекция Victoria от Roca предлага и монтиране със самозалепваща лента с до 5кг натоварване. Колекцията е чудесен избор както за дома, така..
61.25 лв. 69.60 лв.
Без ДДС:61.25 лв.
Дозатор за сапун Cubica хром Roca Дозатор за сапун Cubica хром Roca
ТОП ЦЕНА -15 %
Дозатор за сапун Cubica със стенен държач с хромирано покритие. Аксесоарите за баня колекция Cubica на Roca предлагат гама от продукти с практичен и функционален дизайн. Арт. номер: A816828001 • Характеристика: Вид монтаж: Стенен Размери: 122x75x153mm Материал: Метал, стъкло Макс..
46.92 лв. 55.20 лв.
Без ДДС:46.92 лв.
Дозатор за сапун Hotels Round 2.0 с хромирано покритие за стоящ монтаж. Аксесоарите за баня колекция Hotels 2.0 на Roca предлагат гама от продукти, създадени за внесат изтънченост в банята до последния детайл. Серията предоставя избор от две форми - овална и квадратна и две покрития - хром и чер..
166.80 лв.
Без ДДС:166.80 лв.
Дозатор за сапун Hotels Round 2.0 черен мат за стоящ монтаж. Аксесоарите за баня колекция Hotels 2.0 на Roca предлагат гама от продукти, създадени за внесат изтънченост в банята до последния детайл. Серията предоставя избор от две форми - овална и квадратна и две покрития - хром и черен мат. ..
166.80 лв.
Без ДДС:166.80 лв.
Дозатор за сапун Ona в бял цвят. Колекция Ona внася в дома ви най-новите разработки по отношение на комфорт, дизайн, устойчивост и хигиена. Ona предлага решения за цялостно обзавеждане на банята: смесители, умивалници, мебели, аксесоари, тоалетни, бидета и вани, като всеки продукт се възползва от..
54.00 лв.
Без ДДС:54.00 лв.
Дозатор за сапун Ona в сив цвят. Колекция Ona внася в дома ви най-новите разработки по отношение на комфорт, дизайн, устойчивост и хигиена. Ona предлага решения за цялостно обзавеждане на банята: смесители, умивалници, мебели, аксесоари, тоалетни, бидета и вани, като всеки продукт се възползва от..
54.00 лв.
Без ДДС:54.00 лв.
Показани от 1 до 12 от 887 (74 страници)

При нас може да намерите голямо разнообразие на аксесоари за баня с различен начин на монтаж, цвят, материал и повърхност. Аксесоарите за баня могат да бъдат стоящи, стенен монтаж с дюбели или с лепене. В магазин Инекс предлагаме аксесоари за баня на български, италиански, испански производители, доказали се с качество и надеждност. Аксесоарите за баня могат да бъдат изработени от различни материали като стъкло, имитация на дърво, имитация на камък, имитация на цимент, имитация на мрамор, порцеланови, цветни, хром, бял и черен  мат. Може да избирате от богато разнообразие на закачалки за баня, хавлийници, дозатори, сапунерки, държачи за тоалетна хартия и четки.