Меню
Количка

Инекс Блог RSS Feed

21 окт 0 127
                                                                                                                                 Grohe Blue   Уморихте..
21 окт 0 420
На място в нашите магазини консултантите ни ще Ви изготвят безплатен 3D проект, който ще е направен индивидуално за вас и според вашите желания. Ние щ..
25 яну 0 170
Разговорите ми за интериорен дизайн с различни клиенти ме научиха, че е добре, ако клиентът има предварителна подготовка за срещата си с дизайнера. Та..
25 яну 0 156
Предлагаме изготвяне на 3D проекти не само на Вашата баня, но и на Вашето жилище (апартамент, къща, офис и др.). Работим с дизайнерско студио, което щ..
25 яну 0 457
В съвременните маломерни жилища малка квадратура за жалост е отредена и на банята. Обикновено, тя не надвишава 3 кв.м и в тях трябва оптимално да се п..
25 яну 0 437
Декорите и фризовете са завършващия елемент в интериора на банята. Основните цветове, размерите на плочката, в съчетание с обзавеждането и аксесоарите..
25 яну 0 237
Един от най-важните елементи в банята е огледалото. Не само че можете да се оглеждате в него, но също така то символизира Фън Шуй елемента вода. Освен..
25 яну 0 121
До скоро всички мивки бяха бели и никой не си задаваше въпроса - Какъв цвят да е мивката в банята. В момента на пазара могат да се открият червени, че..
25 яну 0 132
Цветовете Цветовете, в които ще изпълните банята си, значително допринасят за атмосферата. Това могат да са свежи и светли, топли цветове. Главното е ..
advento 25 яну 0 155
За по-голяма част от хората банята е най-важното помещение от жилището. Това е част от дома, която се ползва ежедневно и ежеминутно, не само за поддръ..
Показани от 1 до 10 от 10 (1 страници)