Меню
Количка

Инекс Блог RSS Feed

01 юни 0 176
Агроланд България АД вече има нови щандове на марките Husqvarna и Gardena, в магазина на Инекс Трейд ЕООД в гр. Враца. Те са направени по последните с..
15 апр 0 358
С настъпването на пролетта се заражда и желанието да превърнем терасата в цветна и красива градина. Цветята с тяхното ухание правят дома по-уютен, по-..
14 апр 0 233
Строймаркет Инекс е директен дистрибутор на марките за градинска техника и оборудване Gardena и Husqvarna. Голямото разнообразие от продуктова гама, к..
21 окт 0 360
                                                                                                                                 Grohe Blue   Уморихте..
21 окт 0 686
На място в нашите магазини консултантите ни ще Ви изготвят безплатен 3D проект, който ще е направен индивидуално за вас и според вашите желания. Ние щ..
25 яну 0 382
Разговорите ми за интериорен дизайн с различни клиенти ме научиха, че е добре, ако клиентът има предварителна подготовка за срещата си с дизайнера. Та..
25 яну 0 808
В съвременните маломерни жилища малка квадратура за жалост е отредена и на банята. Обикновено, тя не надвишава 3 кв.м и в тях трябва оптимално да се п..
25 яну 0 880
Декорите и фризовете са завършващия елемент в интериора на банята. Основните цветове, размерите на плочката, в съчетание с обзавеждането и аксесоарите..
25 яну 0 464
Един от най-важните елементи в банята е огледалото. Не само че можете да се оглеждате в него, но също така то символизира Фън Шуй елемента вода. Освен..
25 яну 0 278
До скоро всички мивки бяха бели и никой не си задаваше въпроса - Какъв цвят да е мивката в банята. В момента на пазара могат да се открият червени, че..
25 яну 0 289
Цветовете Цветовете, в които ще изпълните банята си, значително допринасят за атмосферата. Това могат да са свежи и светли, топли цветове. Главното е ..
advento 25 яну 0 333
За по-голяма част от хората банята е най-важното помещение от жилището. Това е част от дома, която се ползва ежедневно и ежеминутно, не само за поддръ..
Показани от 1 до 12 от 12 (1 страници)