Меню
Количка

Инекс Блог RSS Feed

25 яну 0 82
Разговорите ми за интериорен дизайн с различни клиенти ме научиха, че е добре, ако клиентът има предварителна подготовка за срещата си с дизайнера. Та..
25 яну 0 71
Предлагаме изготвяне на 3D проекти не само на Вашата баня, но и на Вашето жилище (апартамент, къща, офис и др.). Работим с дизайнерско студио, което щ..
25 яну 0 103
В съвременните маломерни жилища малка квадратура за жалост е отредена и на банята. Обикновено, тя не надвишава 3 кв.м и в тях трябва оптимално да се п..
25 яну 0 139
Декорите и фризовете са завършващия елемент в интериора на банята. Основните цветове, размерите на плочката, в съчетание с обзавеждането и аксесоарите..
25 яну 0 99
Един от най-важните елементи в банята е огледалото. Не само че можете да се оглеждате в него, но също така то символизира Фън Шуй елемента вода. Освен..
25 яну 0 46
До скоро всички мивки бяха бели и никой не си задаваше въпроса - Какъв цвят да е мивката в банята. В момента на пазара могат да се открият червени, че..
25 яну 0 60
Цветовете Цветовете, в които ще изпълните банята си, значително допринасят за атмосферата. Това могат да са свежи и светли, топли цветове. Главното е ..
advento 25 яну 0 67
За по-голяма част от хората банята е най-важното помещение от жилището. Това е част от дома, която се ползва ежедневно и ежеминутно, не само за поддръ..
02 дек 0 91
На място в нашите магазини консултантите ни ще Ви изготвят безплатен 3D проект, който ще е направен индивидуално за вас и според вашите желания. Ние щ..
Показани от 1 до 9 от 9 (1 страници)