0
Вход и Регистрация
BLACK FRIDAY - Купи за над 400лв и може да спечелиш страхотна награда!
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Градинска и горска техника

В категорията Градинска и горска техника от строителен магазин Инекс ще намерите изключително богата гама от електрически и акумулаторни косачки, практични тримери за трева, различни видове триони и резачки, храсторези, както и мощни мотофрези, дробилки за клони и безотказни снегорини. Тук ще откриете всички машини, които са ви нужни за перфектната поддръжка на вашата градина или парк, както и за бързо и ефективно рязане на дървета и всякакви дейности в гората. Специално за вас сме подбрали най-сигурните и надеждни световноизвестни производители като Бош (Bosch), Гардена (Gardena), Хускварна (Husqvarna), Макита (Makita), Девалт (DeWalt) и много други, които ще ви осигурят най-доброто качество на оптимална цена от строителен магазин Inex. 

За да можете лесно, бързо и безпроблемно да поддържате вашата градина красива, чиста и практична, ние ви предлагаме много и различни варианти тримери за трева и косачки, за да е всичко на ниво. За всеки един продукт от категорията Градинска и горска техника ще откриете изчерпателно описание с всички технически параметри и характеристики, както и каква е гаранцията и какви са неговите качества. 

Качествени тримери за вашата градина

Ние оценяваме подобаващо удобството на по-леките и висококачествени тримери за косене на трева и именно затова ви предлагаме голямо разнообразие от електрически, моторни и акумулаторни тримери на топ брандовете като Bosch, DeWalt, Gardena, Husqvarna и други. Всички са на реномирани марки с гаранция за качество, бързи и перфектни крайни резултати на промо цени, за можете да поддържате градината си с прецизна работа и точност.

Косачки за трева

В строителен магазин Inex ще намерите най-добрите косачки на пазара на преференциални цени, защото с качеството не бива компромис. Предлагаме ви различни модели ръчни, моторни, електрически и акумулаторни косачки с най-високо качество, гаранция и безпроблемна дълга употреба, на премиум брандове като Bosch, Gardena, Husqvarna, Makita и много други.

Дробилки

Качествените дробилки, които сме селектирали за вас, са проектирани така че да се справят с лекота дори с мащабни задачи като имат много полезни функции - автоматична сигурна и безопасна антиблокираща система и иновативна реверсивна функция, за да направят работата ви по-лесна и по-удобна. Контейнерите им са с различни вместимости и ефективни ножове за успешна работа.

Професионални мотофрези

Мотофрезите са мултифункционални градински инструменти с голяма мощност и много възможности. В строителен магазин Inex ще намерите бензинови моторни и електрически мотофрези с най-високо качество на най-достъпни цени, за да бъде работата ви по-ефективна и бърза, а резултатите - идеални.

Резачки за дърва

Резачките за дърва или триони са наистина незаменим помощник както в градината, така и в гората и има задачи, с които не бихте се справили без тяхна помощ. Затова сме подбрали най-добрите моторни, електрически и акумулаторни резачки за дърва с оптимални характеристики и високоефективна работа на промоционални цени.

Прецизни храсторези

Добрите храсторези ще ви спестят много усилия и ще увеличат ефективността ви многократно като ще се справяте в пъти по-бързо със задачите без проблем. Храсторезите са подходящи за подрязване както на храсти, така и на големи масиви жив плет и различни видове по-малки или млади дървета. Предлагаме ви електрически, моторни и акумулаторни храсторези в зависимост от начина, по който се задвижват. 

Снегорини

Снегорините са машини за почистване на сняг, без които зимата би била немислима и точно затова сме подбрали най-добрите колесни и верижни снегорини в строителен магазин Inex. Изключително подходящи са за разчистване на открити обекти като складове и паркинги, както и за почистване на вашата градина.

Всички продукти от категория Градинска и горска техника, които ще откриете в строителен магазин Inex са проектирани с грижа за потребителите, произведени от най-добрите материали с внимание към детайлите и са подходящи както за професионална употреба, така и за любители. Винаги  можете да разчитате на тях, когато се налага да извършвате всякакъв вид градинарска или горска работа. Разполагаме с всичко, което ви е необходимо за бърза и лесна поддръжка на вашата градина, както и за бързо и ефективно рязане на дървета. Предлагаме ви всички различни модели, за да можете да откриете именно вашата косачка или храсторез на най-добра цена с максимално качество.

Виж повече +

magnifier