0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Ръчни инструменти

Ръчните инструменти ви дават много добри възможности за оптимизиране ефективността на вашата работа, както професионално, така и любителски. Ръчните инструменти се използват от много години като са се променяли с времето, така че да са от максимална помощ на хората. Строителен магазин Инекс ви предлага изключително богата гама ръчни инструменти от най-добрите марки на пазара на най-ниски цени, защото за нас е важно да притежавате само най-качествените инструменти.

Видове ръчни инструменти от Инекс

Независимо каква задача ви очаква, при нас ще намерите най-доброто решение и ще получите безплатна професионална консултация, за да можете да направите оптималния избор на ръчни инструменти и да останете доволни. Ето и всички видове ръчни инструменти, които ви предлагаме:

 • Вложки и аксесоари - Тресчотки, вложки и адаптери - Ще намерите богата гама от регулируеми тресчотки, гаечни вложки, практични ръкохватки, удължители и адаптери на най-ниски цени.
 • Градински инструменти - Предлагаме ви всички градински инструменти на най-добрите марки Gardena, Husqvarna, Karcher, STANLEY и Milwaukee на най-ниски цени. Всичко за поливането - от различни по дължина висококачествени маркучи, включително и маркучи за капково напояване и за поливане, макари за маркуч, компютри и таймери за напояване до водни пистолети и разпръсквачи за поливане от най-висок клас. Всичко за рязане - градински и работни ръкавици, ножици за клони, лозарски ножици и ножици за трева, точило за ножове и висококачествени брадви и триони. За обработка на почвата - различни видове гребла, ефективни аератори за трева и сеялки.
 • Измервателни и контролни инструменти - Имате нужда от точност и прецизност навсякъде и по всяко време и именно затова ние от строителeн хипермаркет Инекс сме ви подготвили най-добрите нивелири, включително различни модели лазерен нивелир, триъгълници, чертилки, дърводелски метър и зидарски прав ъгъл, линии и ъгломери, както и богата гама алуминиев мастар от Sola. Можете винаги да разчитате на 100% на марки като SOLA, STANLEY и Milwaukee.
 • Инструменти за ВиК - Всички инструменти за ВиК, които са ви необходими са точно тук от водещите марки REMS, Rothenberger и Milwaukee с най-високо качество на промо цени. Гамата включва различни модели хидравличен тръбогиб и тръборез, замразителни системи, прецизни контролни помпи, пресоващи клещи в голям диапазон, както и клещи за кримпване и рязане.
 • Инструменти и аксесоари за маркиране - Много голямо разнообразие от моливи с различно предназначение - дърводелски молив, каменарски, молив за фаянс, ефективни черни маркери, маркиращи бои, както и различни модели бои за чертилки от SOLA и Milwaukee.
 • Клещи - Нужни са ви клещи - вие сте на точното място, защото ние от строителен магазин Инекс сме приготвили за вас най-добрите клещи то Knipex, Montolit, Rothenberger и Milwaukee. Гамата се състои от електротехнически клещи, клещи за сваляне на изолация, клещи зегер, различни модели клещи за кримпване, както и клещи за пресоване, за пресфитинги, зегерки, безотказни резачки и много други.
 • Ключове - Ще откриете богато разнообразие от гаечни ключове, водопроводни ключове, раздвижен ключ тип гарга, практичен верижен тръбен ключ, водопроводни клещи и много други на най-добрите марки Knipex, REMS, Rothenberger, STANLEY и Milwaukee.
 • Комплекти инструменти - различни видове комплекти клещи, отвертки, зегерки, висококачествени кутии и куфари за инструменти и много други на най-ниски цени.
 • Лични предпазни средства - Ние от стоителен хипермаркет Инекс знаем, че сигурността винаги трябва да е на първо място, затова сме подбрали за вас най-добрите лични предпазни средства на Husqvarna, SOLA, Daewoo, DeWALT, Makita и Milwaukee - антифони, шлемове и маски за заваряване от най-висок клас, предпазни очила и ръкавици, въжета за инструменти, практични колани за инструменти, маски с клапан, наколенки и всичко необходимо.
 • Машини за рязане на плочки - Различни видове професионални вендузи и машини за рязане на плочки с най-високо качество от Montolit и Bosch.
 • Ножици - Ще намерите богата гама ножици за ламарина, за арматура, за кабели, за тръби, електротехнически и много други комбинирани ножици от BESSEY, Knipex, Rothenberger, STANLEY и Milwaukee.
 • Ножове - Щом става дума за рязане - вашите помощници са тук с най-добрите предложения от Knipex, STANLEY, Makita и Milwaukee - всякакви видове ножове и аксесоари за тях.
 • Отвертки - Много ефективни, удобни и качествени отвертки от най-добрите марки с разнообразие от единични и комплект отвертки и фазомер, шестограми, тресчотки и отвертки с различни накрайници.
 • Пинсети - Всички пинсети с максимална прецизност от Knipex на едно място - строителен магазин Инекс.
 • Ролетки - Максимална прецизност с ролетки SOLA, STANLEY и Milwaukee с размери от 3 до 50 метра.
 • Скоби и стяги - Обтегачи, стяги, разнообразие от телескопични подпори от BESSEY, STANLEY, DeWALT и Festool.
 • Тръборези - Максимална прецизност в рязането на тръби с тръборези и ножици за полипропиленови тръби от строителен магазин Инекс от професионалистите Knipex, REMS, Rothenberger и Milwaukee.
 • Щанги тип кози крак - Разнообразие от щанги кози крак от строителен магазин Инекс на марките RENNSTEIG и Milwaukee.

Защо да купите ръчни инструменти от строителен магазин Инекс? 

Няма нужда да търсите точните ръчни инструменти, да обикаляте и да си губите времето, защото в строителен магазин Инекс ще получите всичко, от което имате нужда:

 • Професионални ръчни инструменти с най-високо качество
 • Безплатна консултация при избора на най-оптималните ръчни инструменти за вашите нужди
 • Максимално бърза поръчка и доставка на всички инструменти
 • Най-ниски цени от всички строителни магазини
 • Промо оферти на всички инструменти всеки ден
 • Максимална гаранция на инструментите
 • Качествен сервиз за електрически и ръчни инструменти
 • Лично отношение и перфектно обслужване

Кои са най-добрите марки ръчни инструменти?

Ние от строителен магазин Инекс сме подбрали за вас само най-добрите марки ръчни инструменти като DeWALT, Husqvarna, Milwaukee, Daewoo, Festool, Knipex, REMS, Rothenberger, Makita, SOLA и STANLEY, на които можете безрезервно да се доверите.

 • Milwaukee - Компанията е на почти 100 години като е сред водещите в разработването на високотехнологични и иновативни решения за по-голяма производителност и ефективност като ръчните инструменти са модерни и оптимални, а мотото на компанията е “Ние решаваме проблеми!”.
 • DeWALT - Всички продукти електрически и ръчни инструменти на доказалата се на световния пазар американска марка DeWALT са от най-високо качество с гаранция за вашите успехи. Те са създадени, за да могат да ви осигурят необходимата ефективност и сигурност при работа. Всички инструменти DeWalt целят единствено повишаване на вашата производителност с внимание към най-малкия детайл.
 • Husqvarna - Компанията е с повече от 300 години история от Швеция, която се известна в целия свят с иновативните си инструменти и машини с премиум качество, а ние от Инекс ви предлагаме всички техни продукти на най-добри цени.

Има много неща, с които не бива да правите компромис, но едно от най-важните е марката на ръчните инструменти, защото от това зависи безопасността и ефективността на работата ви с тях и ние от Инекс знаем това. Доверете се на световноизвестните марки с гаранция за качество и най-ниски цени от строителен магазин Инекс.

Виж повече +

magnifier