0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

ДЕКОРИ И ФРИЗОВЕ

16/11/2022
Александър Мермерски
ДЕКОРИ И ФРИЗОВЕ

Декорите и фризовете са завършващия елемент в интериора на банята. Основните цветове, размерите на плочката, в съчетание с обзавеждането и аксесоарите подчертават стила в банята, а ролята на декора и фриза е да създават уникалност и неповторимост.

И в най-малката баня или тоалетна може да се превърне в просторно и уютно помещение, което може да се постигне чрез вмъкване на декоративни елементи. Хоризонталният или вертикално поставеният фриз и декор визуално ще очертаят огледалото с умивалника, тоалетната чиния или душа. Друга тяхна роля е мислено да отделят мократа зона от обзавеждането в банята.

Към всяка серия плочки за баня има декори и фризове, които са с атрактивен дизайн и съответстват по цвят, размер и релеф с основните плочки. Затова ние препоръчваме декорите и фризовете да са от една серия.

Нашето предложение е да направите 3D проект на Вашата баня, за да намерите оптималното решение, което да отговаря на Вашите желания и изисквания. Незабравяйте, че може да се доверите на екипа от професионалисти, който Ви обслужва, защото те могат да превърнат и най-малкия дефект в ефект, използвайки декоративните плочки.

magnifier