Меню
Количка

Доставка

Доставка на поръчките

Успешно завършените поръчки могат да бъдат доставени по няколко начина:

     - На място в магазина на Инекс Трейд

     - Безплатна доставка в рамките на град Враца и град София до адрес на клиента (при поръчки над 199.99 лв.и съобразено с графика на пътуване)

     - Доставка с куриер за цялата страна до офис на куриер или до адрес на клиента.

Безплатна доставка се осъществява при поръчки над 69.99 лв за Електроинструменти и над 199.99 лв за Всичко за банята и Отопление и за продукти, които не са в промоция и не тежат повече от 50кг. Поръчките се изпращат от куриер, избран от Инекс Трейд. 

При поръчки под 69,99 лв за категория Електроинстументи и под 199.99 лв за категориите Всичко за баня и Отопление клиентът може да избере доставка до офис на Еконт (с фиксирана цена 7лв), до офис на Спиди (с фиксирана цена 5 лв) и до адрес (с фиксирана цена 7лв).

Опциите за начина и сумата на доставка ще ги видите след като добавите артикул и преминете към поръчка.


Срокове на поръчките

При направена онлайн поръчка от www.inex-bg.com, служител от онлайн отдела на фирма Инекс Трейд ЕООД задължително ще се свърже с клиента, с цел потвърждаване на поръчката и уточняване на удобен ден за доставка. В случай, че потребителят откаже да предостави изисканата информация, поръчката се анулира автоматично без допълнително уведомяване на потребителя. 

Всички доставки се извършват в рамките от 3 до 7 работни дни след потвърждаване от служител на фирмата за наличност на стоката. Клиентът задължително трябва да провери стоката пред куриер за евентуални дефекти, липси или наранявания на артикулите. При приемане на доставката от потребителя без забележки, всякакви последващи претенции за външни видими дефекти или липсваща стока се явяват неоснователни и като такива не следват да бъдат удовлетворени. Сроковете, които са посочени се прилагат доколкото не противоречат на съответните срокове за доставка на куриерската фирма. Инекс Трейд ЕООД запазва правото си едностранно, без да подава информация към клиента да удължава посочените срокове с до 10 дни. Inex-bg.com не носи отговорност за забавяне на доставката, причинено от независещи от inex-bg.com обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера и/или производител.