0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Доставка

Доставка на поръчките

Успешно завършените поръчки могат да бъдат доставени/получени по няколко начина:

  - На място в магазина на Инекс Трейд във Враца / след предварителна уговорка за получаване от магазина/

 - На място в магазина на Инекс Трейд в София /За Ръчни и Електроинструменти и след предварителна уговорка за получаване от магазина/

  - Безплатна доставка в рамките на град Враца /при поръчки над 200 лв. от категория „Всичко за банята“ и „Отопление и климатизация“/

  - Безплатна доставка за град  София до адрес на клиента (при поръчки над 300 лв. от категория „Всичко за банята“ и съобразено с графика на пътуване)

  - Доставка с куриер за цялата страна до офис на куриер или до адрес на клиента.

Доставката до адрес с транспорт на Инекс Трейд или куриерска фирма за всички пратки над 20 кг. се извършва до входа на сградата посочена като адрес за доставка и при условие, че до входа е достъпно да се паркира и достигне с камион /бус/. Товаро-разтоварните дейности за пратки доставени лично от Инекс Трейд са задължение на клиента.

Безплатна доставка се осъществява при поръчки над 69.99 лв за Ръчни и Електроинструменти и над 199.99 лв за Всичко за банята и Отопление и важи за продукти, които не тежат повече от 50кг , не са извънгабаритни /1200х800мм/ и не са в промоция / за категория Всичко за банята/ . Поръчките се изпращат от куриер, избран от Инекс Трейд. 

При поръчки под 69,99 лв за категория Ръчни и Електроинструменти и под 199.99 лв за категориите Всичко за баня и Отопление клиентът може да избере доставка:

- до офис на Еконт (с фиксирана цена 7лв)

- до офис на Спиди (с фиксирана цена 5 лв) 

- до адрес (с фиксирана цена 7лв).

Опциите за начина и сумата на доставка ще ги видите след като добавите артикул и преминете към поръчка.

Условията за доставка не важат за продукти тежащи над 50 кг или извънгабаритни пратки надхвърлящи размера на Евро пале /1200х800мм/, както и всички продукти от категориите: Плочки за баня, Гранитогрес, Подови и стенни покрития, Душ кабини и Паравани. В тези случаи, условията по доставката на пратката се уточнява предварително с консултант от Инекс Трейд ЕООД.

Срокове на поръчките

При направена онлайн поръчка от www.inex-bg.com, служител от онлайн отдела на фирма Инекс Трейд ЕООД задължително ще се свърже с клиента, с цел потвърждаване на поръчката и наличността на стоката и уточняване на удобен ден за доставка. В случай, че потребителят откаже да предостави изисканата информация, поръчката се анулира автоматично без допълнително уведомяване на потребителя. 

Непотвърдени от клиента поръчки не се изпращат.

Всички доставки се извършват в рамките от 3 до 7 работни дни след потвърждаване от служител на фирмата за наличност на стоката. Клиентът задължително трябва да провери стоката пред куриер за евентуални дефекти, липси или наранявания на артикулите. При приемане на пратката от потребителя без забележки, всякакви последващи претенции за външни видими дефекти или липсваща стока се явяват неоснователни и като такива не следват да бъдат удовлетворени.

 Сроковете, които са посочени се прилагат доколкото не противоречат на съответните срокове за доставка на куриерската фирма. Инекс Трейд ЕООД запазва правото си едностранно, без да подава информация към клиента да удължава посочените срокове с до 10 дни. Фирма Инекс Трейд ЕООД  не носи отговорност за забавяне на доставката, причинено от независещи от нея  обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера и/или производител.

magnifier