0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

ГРИЖА ЗА ТРЕВАТА ИЛИ КАК ДА ПОДБЕРЕМ ПРАВИЛНО ГРАДИНСКАТА СИ ТЕХНИКА

16/11/2022
Александър Мермерски
ГРИЖА ЗА ТРЕВАТА ИЛИ КАК ДА ПОДБЕРЕМ ПРАВИЛНО ГРАДИНСКАТА СИ ТЕХНИКА

Строймаркет Инекс е директен дистрибутор на марките за градинска техника и оборудване Gardena и Husqvarna. Голямото разнообразие от продуктова гама, която предлагат, ще задоволят и най-капризните клиенти – косачки – роботи, цилиндрични косачки, ножици за трева с батерия, култиватор /градинско гребло, електрически и батерийни косачки, тримери за трева, механични ножици, сеялки, ножици за жив плет, механични ножици за жив плет, овощарски ножици, градински триони, ножици за храсти, градински ножици, ножици за кастрене на клони, брадви, градински инструменти, моторни/вакуумни метли, ръкавици, инструменти за копане, зимни инструменти, пръскачи под налягане, градински аксесоари и други.

Как да подберем правилно инструментите за двора и градината?

С настъпването на пролетта и по-дългите, слънчеви дни идва време за поддържане на двора или градината. Независимо дали вече имате градина или в момента имате проект, по който работите, то едно е сигурно – ще имате нужда от правилно подбрана градинска техника и инструменти. Ние от Строймаркет Инекс сме тук да ви помогнем в правилния избор и да ви насочим към утвърдени производители като Gardena, Husqvarna и др.

Тревата е основна грижа през пролетта, защото е склонна да расте по-бързо, изисква повече хранителни вещества и вода. Тук на помощ идват косачки – роботи, цилиндрични косачки, електрически и батерийни косачки, тримери за трева и др.

Плюсът на електрическите косачки е, че няма да изпадате в притеснение дали ще стартира или не, да мъкнете туби с бензин, за да я запалите или да чакате батерията да се зареди. Моделите със странични гребени по краищата позволяват да режете в близост до стени и краища и няма да се налага да използвате ножици. Така ще спестите време, а косенето ще е лесно и удобно.

Има места, където косачките не могат да достигнат и тук правилния избор е тримерът. Марката Gardena предлага различни тримери в зависимост от нуждите и големината на градината. Тримерите осигуряват високо ниво на комфорт при работа и най-добра ергономична позиция. Това се дължи на лесното регулиране според височината на човек, както и лесното завъртане на главата за вертикално подравняване. Изключително удобен при подрязване под ниски препятствия като огради, градинско обзавеждане и др. Тримерите са издръжливи и мощни, което се дължи на новата литиево-йонна батерия, която дава възможност за продължителна работа и има индикатори за нивото на зареждане.

Ако искате да сте максимално прецизни, то тогава имате нужда от механични ножици за подрязване. С тях перфектно ще завършвате краищата на тревната площ и ще създадете вид на професионално поддържан двор или градина. Механичните ножици за трева на Gardena са с ергономична форма, олекотен дизайн и могат да се завъртат за работа независимо дали работите с лявата или дясната ръка. Като гаранция за качество на марката Gardena e 25 годишната гаранция, която те дават на механичните ножици.

magnifier