0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Методи на плащане

Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

1. При пазаруване онлайн в inex-bg.com нашите клиенти имат опцията да изберат “Плащане с наложен платеж“. Ние ви даваме възможност при получаване на стоката, да я отворите и прегледате и ако стоката отговаря на вашите очаквания, може да платите на куриера в брой или с карта. 

2.Чрез банков превод
Стойността на вашата поръчка, както и транспортните разходи, ако има такива, могат да бъдат заплатени предварително по банков път. Инекс Трейд издава проформа фактура, която служи за основание за превода.  Стоката ще бъде изпратена след получаването на сумата по банков път. 

3.Покупка на изплащане
На кредитиране подлежат поръчки обща стойност над 200 лв. Кандидатът трябва да има навършени 18 години, постоянен трудов договор или е самоосигуряващо се лице, добра кредитна история.

4.Плащане с банкова карта – имате възможност да поръчате само налични продукти с банкови карти с брандове на БОРИКА, VISA, MasterCard, Verified by Visa и MasterCard SecureCode.

След като клиентът направи плащане с кредитна или дебитна карта, неговата поръчка ще бъде обработена и изпратена. Детайлите по обработката и изпращането на поръчката ще бъдат уточнени по телефона от онлайн консултант. Поръчката няма да бъде изпратена преди да бъде получен превода.

Данните за платежните карти на Клиента няма да бъдат достъпни за Инекс, нито ще бъдат съхранявани от Инекс, а само от издателя на съответната платежна карта или от друг субект, упълномощен да предоставя услуги за съхранение на идентификационни данни на картата.

Фирмени данни

Инекс Трейд ЕООД

Град Враца

бул. Васил Кънчов 120

ЕИК 106610986

Купи на изплащане

Всички клиенти, които желаят могат да се възползват от услугата “Купи на изплащане”, както във физическите магазини, така и онлайн. За целта е необходимо да носят лична карта и с помощта на нашите консултанти да се определи сумата за кандидатстване. След като клиентът бъде одобрен може да започне процеса на доставка и получаване на стоката. 

Условия за пазаруване на изплащане


На кредитиране подлежат всички лица, които имат навършени 18 години и отговарят на следните условия:

Всеки кандидат, желаещ да пазарува на изплащане, избира финансовата институция за отпускане на кредит (TBI, ПБ Лични финанси, Банка ДСК ), както месечните вноски и срока на кредита. Inex-bg.com не участва по никакъв начин в кредитирането на стоката, в определянето условията на кандидатстване, както и в отказ/одобрение на кандидата. 

magnifier