0
Вход и Регистрация
BLACK FRIDAY - Купи за над 400лв и може да спечелиш страхотна награда!
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Общи условия

Моля внимателно прочетете общите условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате сайта се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия.

Натискайки отметката „Прочетох и се съгласявам с правила и условия на сайта" и завършвайки процеса на поръчка на стоки, вие заявявате че сте запознати и приемате всички правила като потребител на www.inex-bg.com, отговорен сте за вашите покупки и се съгласявате да спазвате всички условия за ползване на електронния магазин.

  1. Данни за Инекс Трейд ЕООД

„ИНЕКС ТРЕЙД” ЕООД

ЕИК: 106610986

Адрес: обл. Враца, общ. Враца, гр. Враца, ул. "Цар Симеон I" № 58

Ел. поща: [email protected]

Инекс Трейд ЕООД администрира онлайн магазина inex-bg.com под формата на сайта inex-bg.com. Всички правоотношения по договори за продажба, в които Вие встъпвате, правейки поръчка на стока/и през сайта inex-bg.com, са с Инекс Трейд ЕООД в качеството му на продавач.

За целите на използване на Сайта на inex-bg.com, Потребителят се съгласява и декларира, че ще предостави вярна, точна, актуална и пълна информация при попълване на регистрационната форма (наричана оттук нататък с общото наименование Лични данни). В случай, че Потребителят предостави невярна, неточна, неактуална или непълна информация, inex-bg.com има право да закрие и/или изтрие информацията за неговия пощенски адрес и да му откаже по-нататъшен достъп до част или до всички свои услуги, както и inex-bg.com не носи отговорност за невярно и/или неточно изпълнена поръчка, извършена във връзка с получената от потребителя информация.

В качеството си на администратор на лични данни, „ИНЕКС ТРЕЙД” ЕООД обработва Вашите лични данни, когато пазарувате от нас, чрез сайта inex-bg.com или когато се абонирате за нашия бюлетин. Тази информация е ограничена единствено до Вашите данни за контакт: Три имена, адрес, имейл, телефонен номер, данни за фактуриране. Ние обработваме тези данни, за да изпълним поръчката Ви възможно най-лесно и за да можем бързо да я открием в случай на евентуални корекции, връщане, замяна и т.н.. „ИНЕКС ТРЕЙД” ЕООД обработва и доброволно предоставените ни от Вас лични данни при създаването на потребителски профил в нашия сайт. Ние бихме искали винаги да сте осведомени за най-добрите предложения за продуктите/услугите, към които имате интерес. В тази връзка, можем да ви изпращаме всякакви видове съобщения, посредством канали за електронни съобщения (e-mail / SMS / и др.), които съдържат обща и тематична информация, информация относно подобни продукти или продукти, допълващи закупените от вас продукти, информация относно оферти и промоции, информация относно продуктите или ако сте проявили интерес към закупуването им, и други бизнес комуникации като пазарни изследвания и анкети за потребителското мнение, и можем да представяме персонализирани препоръки в уебсайта и мобилната версия. За да ви предоставим информация, която представлява интерес за вас, ние можем да използваме определени данни относно вашето поведение на купувач (например, разгледани продукти/ продукти, добавени към списъка с желани продукти/ закупени продукти), за да създадем профил. В определени ситуации ние можем да базираме маркетинговите си дейности на законния си интерес към промотиране и развиване на търговската си дейност. Във всеки случай, когато използваме Ваша информация за нашите законни интереси, ние полагаме грижа и взимаме необходимите мерки, за да гарантираме, че Вашите основни права и свободи не са засегнати. Когато правите поръчка ние ще Ви изпращаме съобщения, свързани с Вашата покупка, както и имейли относно информация за поръчката, за доставката и за Вашия отзив за получените артикули и обслужване. Освен това, запазваме правото си да се свържем с Вас по имейл или телефон при възникнал проблем с Вашата покупка.

Потребителят има право да поръчва всички стоки, посочени в Сайта на inex-bg.com. При извършване на поръчката Потребителят има право да избере вида на стоките и количеството им, според предложените на Сайта възможности.

По всяко време преди окончателното потвърждение на Поръчката с попълването на формата за online покупки, Потребителят има право да извършва промени в избраните от него стоки и услуги.

При извършване на поръчка на Сайта Потребителят влиза в договорни отношения със „Инекс Трейд“ ЕООД, касаещи конкретната поръчка и регламентирани с настоящите Общи условия, поръчката се смята за окончателно извършена след получаване на потвърждение на поръчката, следвайки инструкциите, посочени в Сайта.

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Ако има неактуална /сгрешена/ цена, а вие като клиент сте направили поръчка на съответния продукт, то ще бъдете уведомен от наш консултант за разликата в цената. Вие сте в пълното си право да се откажете от поръчания продукт, ако цената не ви удовлетворява. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки.

5.МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

1. При пазаруване онлайн в inex-bg.com нашите клиенти имат опцията да изберат "Плащане с наложен платеж". Ние ви даваме възможност при получаване на стоката, да я отворите и прегледате и ако стоката отговаря на вашите очаквания, може да платите на куриера в брой или с карта.

2. Чрез банков превод

Стойността на вашата поръчка, както и транспортните разходи, ако има такива, могат да бъдат заплатени предварително по банков път. Инекс Трейд издава проформа фактура, която служи за основание за превода.  Стоката ще бъде изпратена след получаването на сумата по банков път.

3. Покупка на изплащане

На кредитиране подлежат поръчки с обща стойност над 200 лв. Кандидатът трябва да има навършени 18 години, постоянен трудов договор или е самоосигуряващо се лице, добра кредитна история.

4. Плащане с банкова карта - имате възможност да поръчате само налични продукти с банкови карти с брандове на БОРИКА, VISA, MasterCard, Verified by Visa и MasterCard SecureCode.

6. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКИТЕ

Успешно завършените поръчки могат да бъдат доставени/получени по няколко начина:

  - На място в магазина на Инекс Трейд в гр. Враца, бул. Васил Кънчов N120-122, като наш консултант ще ви уведоми за деня за получаване на стока, в случаите, ако тя не е налична

 - На място в магазина на Инекс Трейд в гр. София, ул. Любляна 17, като наш консултант ще ви уведоми за деня за получаване на стока, в случаите, ако тя не е налична

  - Безплатна доставка в рамките на град Враца /при поръчки над 200 лв. от категория „Всичко за банята“ и „Отопление и климатизация“/

  - Безплатна доставка за град  София до адрес на клиента /при поръчки над 300 лв. от категория „Всичко за банята“ и съобразено с графика на пътуване/

  - Доставка с куриер за цялата страна до офис на куриер или до адрес на клиента.

Доставката до адрес с транспорт на Инекс Трейд или куриерска фирма за всички пратки над 20 кг. се извършва до входа на сградата посочена като адрес за доставка и при условие, че до входа е достъпно да се паркира и достигне с камион /бус/. Товаро-разтоварните дейности за пратки доставени лично от Инекс Трейд са задължение на клиента.

Безплатна доставка се осъществява при поръчки над 69.99 лв за Ръчни и Електроинструменти и над 199.99 лв за Всичко за банята и Отопление и важи за продукти, които не тежат повече от 50кг , не са извънгабаритни /1200х800мм/ и не са в промоция / за категория Всичко за банята/ . Поръчките се изпращат от куриер, избран от Инекс Трейд.

При поръчки под 69,99 лв за категория Ръчни и Електроинструменти и под 199.99 лв за категориите Всичко за баня и Отопление клиентът може да избере доставка:

- до офис на Еконт (с фиксирана цена 7лв)

- до офис на Спиди (с фиксирана цена 5 лв)

- до адрес (с фиксирана цена 7лв).

Опциите за начина и сумата на доставка ще ги видите след като добавите артикул и преминете към поръчка.

Условията за доставка не важат за продукти тежащи над 50 кг или извънгабаритни пратки надхвърлящи размера на Евро пале /1200х800мм/, както и всички продукти от категориите: Плочки за баня, Гранитогрес, Подови и стенни покрития, Душ кабини и Паравани. В тези случаи, условията по доставката на пратката се уточнява предварително с консултант от Инекс Трейд ЕООД.

7.СРОКОВЕ НА ПОРЪЧКИТЕ

При направена онлайн поръчка от www.inex-bg.com, служител от онлайн отдела на фирма Инекс Трейд ЕООД задължително ще се свърже с клиента, с цел потвърждаване на поръчката и наличността на стоката и уточняване на удобен ден за доставка. В случай, че потребителят откаже да предостави изисканата информация, поръчката се анулира автоматично без допълнително уведомяване на потребителя.

Непотвърдени от клиента поръчки не се изпращат.

Всички доставки се извършват в рамките от 3 до 7 работни дни след потвърждаване от служител на фирмата за наличност на стоката. Клиентът задължително трябва да провери стоката пред куриер за евентуални дефекти, липси или наранявания на артикулите. При приемане на пратката от потребителя без забележки, всякакви последващи претенции за външни видими дефекти или липсваща стока се явяват неоснователни и като такива не следват да бъдат удовлетворени.

 Сроковете, които са посочени се прилагат доколкото не противоречат на съответните срокове за доставка на куриерската фирма. Инекс Трейд ЕООД запазва правото си едностранно, без да подава информация към клиента да удължава посочените срокове с до 10 дни. Фирма Инекс Трейд ЕООД  не носи отговорност за забавяне на доставката, причинено от независещи от нея  обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера и/или производител.

8.ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Заявявайки поръчка на сайта inex-bg.com чрез избор на бутон „поръчай“ за дадена стока/и след коректно попълване на съответно необходимите Ваши данни или при поръчка по телефон, Вие сключвате договор от разстояние с Инекс Трейд ЕООД.

Инекс Трейд ЕООД предлага бързо и лесно връщане на закупената стока, независимо от причината, поради която клиентът иска да се откаже от нея. Всеки потребител има правото да се откаже от поръчаната стока в срок от 14 дни от получаването на артикулите, без да дължи обезщетение или неустойка. Съобразно условията по чл. 55 от ЗЗП при връщане на стока, то тя трябва да бъде неизползвана, в добър търговски вид, без да бъде увредена нейната опаковка и придружена с документи за покупка. Връщането на стока е за сметка на клиента, като сумата за върнатата стока следва да бъде възстановена в срок от 14 дни от датата на получаването по банкова сметка посочена от  клиента. Рекламация за закупена стока от www.inex-bg.com се извършва по правилата на ЗЗП, като е съобразена с условията и сроковете на търговската гаранция.

При връщане или отказ на направена заявка платена с банкова карта, ще Ви възстановим сумата по посочена от вас банкова сметка. Сумата ще бъде възстановена в срок от 14 дни след получаване на артикулите в добър търговски вид до наш склад гр. Враца, бул. Васил Кънчов 120.

9. Гаранционно обслужване.

Inex-bg.com предлага всички стоки на Сайта със законова гаранция за съответствие на стоката с договора в съответствие с действащото законодателство. Една стока съответства на договора, когато същата притежава обичайните за този вид продукт качество, функционалност и предназначение. Услуги, поръчани през Сайта имат гаранция за съответствие с договора, само ако това изрично е посочено в обявата за услугата.

С всяка поръчка на стоки, подлежащи на гаранционно обслужване, inex-bg.com издава и предоставя на Потребителя надлежна гаранционна карта с нанесени данните за стоката и гаранционните срокове, както и посочени всички условия на предоставената търговска гаранция.

Потребителят не може да се позове и губи правата си по предоставената търговска гаранция:

        - в случай на изгубена гаранционна карта.

        - при опит за извършване на ремонт и отстраняване на несъответствие от неоторизиран сервизен център.

        - в случай на повреди, причинени от неправилна експлоатация.

        - в случай на нарушаване на физическата цялост на продукта.

        - в случай на химическо, електрическо и/или друго въздействие, несвързано с нормалната експлоатация на продукта.

Гаранционното обслужване се извършва само в оторизираните сервизи, посочени на гаранционната карта при наличие на всички документи и окомплектовка.

10. Други.

Inex-bg.com има право да променя едностранно всички условия за доставка на предоставяните стоки и каквато и да било друга информация, публикувана на Сайта без предварително уведомление до Потребителя.

Настоящите Общи условия могат да бъдат актуализирани по всяко време, като публикуването им на сайта се счита за уведомяване на Клиентите за измененията. При използване на сайта на inex-bg.com Клиентите се задължават да спазват настоящите общи условия.

Регистрацията на сайта е напълно безплатна и доброволна. Сайтът може да бъде разглеждан от Потребителите свободно, без да е необходима регистрация. Цялата информация относно предлаганите за продажба чрез онлайн магазина продукти, включително, но не само: начин на употреба, технически характеристики, гаранционни условия и т.н., е предоставена от производителя, респективно вносителя на съответния продукт, като inex-bg.com не носи каквато и да е отговорност при невярно, неточно или неправилно представена информация, както и информация, представена по заблуждаващ начин, при разминаване между представеното фактическо и действителното положение, както и при печатни грешки.

Inex-bg.com не носи отговорност в случай на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в Интернет, технически или други обективни причини, включително и разпореждания на компетентните държавни органи. Inex-bg.com не носи отговорност за времето, през което Сайтът не е достъпен поради непреодолима сила. Inex-bg.com не носи отговорност за вреди, причинени от Потребителя на трети лица.

Inex-bg.com се ангажира да предоставя само услугите, представени в сайта, по начина,  по който са представени. Цялата информация,  представена на сайта,  включително, но не само: дизайн, наличности, цени и местонахождение на продуктите, е валидна единствено и само към момента на представянето й, като Inex-bg.com си запазва правото по всяко време да я променя без предупреждение. Отговорност на Потребителя е да проверява редовно условията за ползване на сайта, както и представената информация за цени, наличности и т.н., за да е своевременно информиран в случай, че в същите са настъпили някакви промени.

magnifier