0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв
SALE 20%

AquaBloom соларно-захранван комплект за напояване Gardena 13300-20

198.00 лв.

на 12 вноски по 18.48 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Безплатна доставка над 69,99 лв
14 дни право на връщане
Разрешен преглед и тест

С Гардена AquaBloom 13300-20 вашите саксийни растения са в добри ръце - през целия сезон. AquaBloom напоява и се грижи за растенията, дори когато не сте наоколо. Системата не се нуждае от захранване от кран или електричество на тераса и градина. Просто с една допълнителна кофа вода ще бъдете готови. Комплектът AquaBloom готова за използване система за напояване, състояща се от уред 3 в 1. Комбинира помпа за изпомпване на вода, контролен уред за нагласяне на графика за на появане и соларен панел, който захранва презареждащите се батерии. 14-те пре-дефинирани програми, позволяват да контролирате напояването на до 20 растения с помощта на дюзи за компенсация на налягането. Всяка дюза може да поддържа до 300 ml. Незабравяйте да се възползвате от много удобното и гъвкаво поставяне на AquaBloom. Изберете слъчево място за поставяне на контролния уред: закачете гона саксия, поставете го на маса или го закрепете на стената. Инсталацията на AquaBloom е проста и се прави без инструменти. Дължината на маркуча е 20 метра.

Арт. номер: 13300-20

ПРОИЗВОДИТЕЛ: GARDENA

Тегло 0.00000000 кг
Предназначение

За балкон

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези във физическите магазини. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата и са валидни при покупки онлайн.

magnifier