0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Почистваща машина със сух лед Karcher Ice Blaster IB 7/40 Classic 1.574-001.0

38719.00 лв.

Видял си по-ниска цена?
Безплатна доставка над 69,99 лв
14 дни право на връщане
Разрешен преглед и тест

ХАРАКТЕРИСТИКА:

IB 7/40 Advanced: Уредите на Керхер започистване със сух лед убеждават със своето високо качество на изработка.Всички използвани компоненти отговарят на най-високите изисквания за качество.Детайлно разработената технология за дозиране гарантира надеждно пръскане безмашината да замръзва. Пръскачките за сух лед на Керхер са предвидени за непрекъснатаупотреба. Надеждността им е доказана с множество опити, полеви изпитания ипродължителни тестове. Въздуховодът на IB 7/40 е оптимизиран от гледна точна навъздушния поток, за да може оптимално количество от наличния сгъстен въздух дадостига през уреда до дюзата. Така с IB 7/40 Advanced може да се работи приминимално налягане и разход на сгъстен въздух (максимум 3,5 m³/min) и да сепостига отличен резултат при почистването. Друго предимство, което следва оттози ефективен разход на ресурси, са ниските нива на шум. При струя от например5 bar се достига ниво на шум от около 80 dB(A). IB 7/40 Advanced е оборудвансерийно със система за изхвърляне на остатъчния лед. Така след приключване наработата може само с едно натискане на копчето да се изпразни резервоара, вкойто е събран остатъчният лед. Така се предотвратява замръзване на уреда.Освен това новият Ice Blaster има интегриран сепаратор за вода и масло. Тойгарантира надеждната работа. Има бутон за безстепенно регулиране на наляганетона струята и количеството сух лед. На дисплея се показват зададените стойности.Допълнително могат да се показват и статистични данни като време на работа,среден разход на лед на час и общ разход на лед. С ключ може да се блокирасистемата за регулиране на количеството лед и на налягането на струята. При IB7/40 Advanced е интегрирана макара със заземително въже. Така надеждно сепредотвратява статичния заряд в обекта, който се почиства. В пистолета на IB7/40 Advanced е вградено дистанционно управление, с него може да се направилесна настройка на налягането на струята и на количеството лед директно отпистолета. Осен това с допълнителен бутон може изцяло да се изключи ползванетона сух лед.

ПОЧИСТВАНЕ СЪС СУХ ЛЕД: Със системата започистване със сух лед на Керхер може да се постигне основно и безопаснопочистване на инструменти, отливки, повърхности и машини при много кратко времеза сглобяване и почивка. При този процес се дозират малки зърна – т.нар. пелети– от вледенен до -79°C въглероден двуокис във въздушен поток със сгъстенвъздух, който придава ускорение. При допир с повърхността, която трябва да сепочиства, тя силно се охлажда. Въз основа на различните температурни условиязамърсяванията се свиват и филмът, който се е образувал при замърсяването, сеотлепва от подложката, пелетите проникват вътре и сублимират. Така ефектът напочистване със сух лед се базира върху кинетичната енергия на пелетите, насвиването и отлепването на замърсяванията, както и на сублимацията на струята.Минималната твърдост на пелетите от сух лед се грижи абразивното действие поповърхностите да е изключително минимално. Подобно на други методи започистване със струя, почистването със сух лед е подходящо за обработка на целиповърхности, като например тези на печатни машини или други видове машини.

Технически параметри:

Мощност на свързване 0,6KW

Налягане на въздуха (bar/MPa) 2 - 10 / 0,2 - 1

Обемна въздушна циркулация 0,5 - 3,5

Ниво на шум 99

Капацитет за сух лед 15

Пелети сух лед (диаметър) 3

Разход на сух лед 15 - 50

Брой на фазите на тока 1

Честота 50 - 60Hz

Напрежение 220 - 240V

Тегло (с аксесоари) 75kg

Тегло без аксесоари 93kg

Размери (Д х Ш х В) 768 x 510 x 109mm

Оборудване

Смазка за резбата на дюзите

Дюза за плоска струя

Гаечен ключ (за смяна на дюзите), 2

Маркуч за пръскане, с електрическа линия зауправление и бързо свързване

Пръскащ пистолет (ергономичен и безопасен)

Електронно управление

Маслоуловител и воден сепаратор

Чанта за инструменти

Гаранция физ. лица: 2 години

Гаранция юрид. лица: 1 година

 

Тегло 0.00000000 кг
Вид захранване

Електрически

Код: 1.574-001.0 Категории: ,
karcher

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези във физическите магазини. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата и са валидни при покупки онлайн.

magnifier