0
Вход и Регистрация
BLACK FRIDAY - Купи за над 400лв и може да спечелиш страхотна награда!
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Удължаване на гаранция за електроинструменти

bosch

Стандартната гаранция на електро и акумулаторни инструменти на Bosch е 24 месеца за физически и 12 месеца за юридически лица. Bosch дава възможност за удължаване на гаранцията на инструментите до 3 години след регистрация, за всички инструменти от серията Professional и Hobby ,но  при условие че инструмента е регистриран до 4 седмици от датата на закупуване. Гаранцията започва да тече от датата на закупуването. След регистрация на инструмента ще получите сертификат който удостоверява вашата регистрация и гаранция.

Пълните условия на гаранцията може да получите на официалната страница на Bosch.

Удължаване на гаранцията на инструменти  Bosch Professional /синя серия /

Удължаване на гаранцията на инструменти Bosch Hobby /зелена серия / От Bosch поемат транспортните разходи за изпращане и връщане на инструменти от и до клиента, при условие че са в гаранция и отговарят на гаранционните условия. Може да направите онлайн заявка за сервиз и да заявите куриер от тук : 

Заявка за ремонт 

makita

Стандартната гаранция на инструментите  Makita е 24 месеца за физически и 12 месеца за юридически лица. Може да  удължите гаранцията на инструментите до 3 години след регистрация направена до 4 седмици от датата на закупуване. Гаранцията започва да тече от датата на закупуване.

Макита България поема разходите по куриерската услуга за продукти в гаранция.

Удължаване на гаранцията на инструменти Makita

Стандартната гаранция на инструментите DeWalt е 24 месеца за физически и 12 месеца за юридически лица. След регистрация на инструментите гаранцията се удължава на 3 години. Регистрация за удължаване на гаранция може да бъде направена до 4 седмици от датата на закупуване. Срокът на гаранцията започва да тече от датата на закупуване.

Удължаване на гаранцията на инструменти DeWalt

Стандартната гаранция на инструментите Milwaukee е 24 месеца за физически и 12 месеца за юридически лица. След регистрация на инструментите гаранцията се удължава на 3 години. Регистрация за удължаване на гаранция може да бъде направена до 4 седмици от датата на закупуване. Срокът на гаранцията започва да тече от датата на закупуване.

Удължаване на гаранцията на инструменти Milwaukee

magnifier