0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Връщане на стоки

Право на връщане при покупка Online до 14 дни

Инекс Трейд ЕООД предлага бързо и лесно връщане на закупената стока, независимо от причината, поради която клиентът иска да се откаже от нея. Всеки потребител има правото да се откаже от поръчаната стока в срок от 14 дни от получаването на артикулите, без да дължи обезщетение или неустойка. Съобразно условията по чл. 55 от ЗЗП при връщане на стока, то тя трябва да бъде неизползвана, в добър търговски вид, без да бъде увредена нейната опаковка и придружена с документи за покупка. Връщането на стока е за сметка на клиента, като сумата за върнатата стока следва да бъде възстановена в срок от 14 дни от датата на получаването по банкова сметка посочена от  клиента. Рекламация за закупена стока от www.inex-bg.com се извършва по правилата на ЗЗП, като е съобразена с условията и сроковете на търговската гаранция. 

При връщане или отказ на направена заявка платена с банкова карта, ще Ви възстановим сумата по посочена от вас банкова сметка. Сумата ще бъде възстановена в срок от 14 дни след получаване на артикулите в добър търговски вид до наш склад гр. Враца, бул. Васил Кънчов 120.

Адрес за връщане на стока, жалби и рекламации: Строймаркет Инекс, Инекс Трейд ЕООД, ЕИК 106610986, адрес: гр. Враца, бул. В. Кънчов 120. Можете да се свържете с нас и на [email protected] или на телефон 0878 332 935; 

Формуляр за упражняване право на отказ може да свалите от ТУК.

    Форма за връщане на продукти

    magnifier