0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

GARDENA Комплект плаващ заборник /01417-20/

82.40 лв.

Безплатна доставка над 69,99 лв
14 дни право на връщане
Разрешен преглед и тест

Отделяте ли много време за почистване на смукателния филтър на помпата в кладенеца или резервоара? Вероятно това се дължи на утайки по дъното. ГАРДЕНА ви предлага идеалния партньор за тази цел: с уникалната си филтрационна система комплектът с плаващ заборник ГАРДЕНА представлява регулируем избираем аксесоар, който не позволява замърсяване на помпата. Какво е хитрото решение? За разлика от подобни филтрационни продукти на пазара Комплектът с плаващ заборник ГАРДЕНА е проектиран така, че да плава по повърхността на водата. Водата не се изтегля от дъното, а директно под повърхността, където няма плаващи частици. Този интелигентен подход гарантира подаването на най-чистата вода към помпата, което не позволява тя да се запуши със замърсявания и други частици.
Искате да замените своя класически засмукващ маркуч с този комплект? Благодарение на вградения възвратен клапан комплектът се добавя бързо и лесно според необходимостта, тъй като е подходящ за почти всички самозасмукващи помпи. Комплектът е идеален за поставяне за домашни и градински машини, както и за водоснабдителни машини за къщи, тъй като водата е на разположение незабавно, без необходимост системата да се презарежда. Вече разполагате с потопяема нагнетателна помпа ГАРДЕНА с възможност за засмукваща връзка или се замисляте за закупуването на такава? Тогава с този комплект ще разполагате и с оптимална поддръжка. Благодарение на здравата месингова връзка с подходяща скоба за маркуч комплектът се свързва лесно с всички предлагани на пазара засмукващи маркучи с размер 25 mm (1").

Арт. номер: 01417-20

производител: gardena

 

Вид

Градински аксесоари

Код: 01417-20 Категория:
gardena

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези във физическите магазини. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата и са валидни при покупки онлайн.

magnifier