0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

GARDENA Смарт сензор за влага /19040-20/

178.71 лв.

на 12 вноски по 16.68 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Безплатна доставка над 69,99 лв
14 дни право на връщане
Разрешен преглед и тест

Смарт сензорът е част от смарт системата на ГАРДЕНА и ви предоставя директно чрез смарт приложението на ГАРДЕНА най-важната информация от вашата градина за оптимално и икономично поливане. Той измерва влажността на почвата бързо, надеждно и много точно. Заедно с рутера smart Gateway и смарт системата за управление на напояването на ГАРДЕНА, вашата тревна площ и растения се поливат само когато наистина е нужно. Така се избягва ненужно поливане, осигурява се оптимален растеж на растенията и се пести ценна вода. Елегантният и компактен дизайн позволява използването не само в тревни площи или в цветна градина, но и в саксии на балкон или тераса. Особено голямата площ на измерване превръща смарт сензора в дигитален корен, който прави прецизно измерване директно в зоната на корена на растенията. Независимо дали е малко по-дълбоко в почвата на вашата трева или по-малко дълбоко в саксии за цветя, сензорът работи бързо и точни при различни условия на почвата. Благодарение на плоската горна част, смарт сензорът от ГАРДЕНА може да се използва в средата на тревната площ, която се коси с класическа или роботизирана косачка. Две батерии AA, които осигуряват безопасна работа в целия градинарски сезон, осигуряват напълно безжичната и следователно много гъвкава работа на сензора през радиовръзка. Данните от измерването за влажност на почвата и температура на земята се изпращат през рутера smart Gateway на ГАРДЕНА, който е необходим за работата и се включва във всички Стартови комплекти на смарт системата на ГАРДЕНА към смарт приложението на ГАРДЕНА на вашия смартфон или таблет (iOS / Android). Никоге не изоставяйте своята градина. С интелигентната система за напояване и роботизираната косачка, можете да се грижите за своята градина отвсякъде.

Арт. номер: 19040-20

гаранция физ. лица: 2 години

гаранция юрид. лица: 1 година

производител: gardena

 

Вид продукт

Градински инструменти

Код: 19040-20 Категория:
gardena

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези във физическите магазини. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата и са валидни при покупки онлайн.

magnifier