0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Облицовъчен камък Старинна тухла 1604

39.60 лв.

Запитване за доставка
Цената за доставка се определя в зависимост от количеството.
* Безплатна доставка за град София (в дните вторник и петък) при поръчка над 300лв. Транспортът е до външния вход на посочения от клиента адрес, САМО когато до входа е достъпно да се паркира и достигне с камион /бус/
Безплатна доставка над 199,99 лв
14 дни право на връщане
Провери преди да платиш

Облицовъчен камък Старинна тухла 1604. Облицовката се предлага в 4 цвята бял, сив, сиво-кремав и червен. На циментова основа, за вътрешна и външна употреба. Монтаж на разстояние 10mm. Показаната фуга е с демонстрационна цел и не е включена в доставката.

Характеристика:

 • Модел: Старинна тухла 1604
 • Размери: 25x6x1,8cm / 32 бр.
 • В опаковка: 0,56кв.м. / 16kg
 • Външен ъгъл - ЦЕНА: 39.60лв./л.м.
 • Размери ъгли: 15x6x6cm / 14 бр.
 • В опаковка: 0.95 л.м. / 5kg
 • Водоустойчив
 • Мразоустойчив
 • За вътрешна и външна употреба
 • Продукт на основа цимент
 • Продава се само на цели кашони.
 • Обявената цена е в лева за кв.м.

Изкуственият камък има определени предимства пред естествения:
- значително по-лекото тегло (до два пъти), което дава възможност за монтаж върху разнородни повърхности;
- лесен и бърз монтаж, поради унифициране на различните типове размери и плоската задна страна на изделията;
- липсата на радиационен фон, какъвто много често се наблюдава при някои естествени камъни като гранити и червената керамика;
- неограничени възможности за оцветяване, възпроизвеждане на изключително редки видове камъни, дефицитни и поради това изключително скъпи.
- не на последно място е необходимо да знаете, че влагането на изкуствен камък е изключително актуално по настоящем, което значително би повишило стойността на Вашия имот.

Друго важна характеристика на изкуствения камък при правилен монтаж и спазване инструкциите на производителя за употреба и поддръжка е, че облицовките са изключително дълговечни. Изкуственият камък и тухли са топло и мразоустойчиви, износоустойчиви и са чудесен избор за Вашата облицовка. Освен това той е абсолютно безопасен, тъй като негови основни съставки са природни суровини и материали.
Необходимо е да знаете, че в една опаковка с приблизителна площ от около 0,5 кв.м. няма еднакви камъни едновременно по релеф и цвят. Повтаряемостта по релеф при различните модели е от 0,5 до 1 кв.м. уникални релефи.
Всички облицовъчни продукти, които предлагаме се отличават с високо качество и особено точно възпроизвеждане на фрактурата и цвета на естественият камък и тухли. Основните суровини и материали влагани в изделията са оцветители, свързващи вещества, пълнители и инертни материали и други подобрители (адитиви).
Ако искате сами да сметнете, колко облицовки трябва да поръчате, това може да стане по следния начин:
За да разчетете необходимото количество плоски елементи (А), трябва да знаете площта за облицовка (S). Тя се получава като умножите дължината (В) по височината (Н) на помещението и от нея извадите площта на комуникативните отвори (С) (врати, прозорци, ниши) S = ВхН – С. От площта за облицовка (S) трябва да извадите дължината на ъглите необходими за облицовка (L), умножени по 0,2 (това е площта която покрива средно един линеен метър ъглови елементи във височина) и накрая да завишите необходимото количество с до 3-5 % (поради евентуални загуби при монтажа) А = S – (0,2х L) + 10%. Ъгловите елементи се измерват в линейни метри във височина, необходими за облицовка на външни ъглови контури.

Тегло 16 кг
Произход

България

Материал

Цимент

Повърхност

Матирана

Размер

25x6

Тип

Имитираща тухли

Код: 1604 Категория:
 • Облицовъчен камък Старинна тухла 1601
  Облицовъчен камък Старинна тухла 1601

  Облицовъчен камък Старинна тухла 1601

  42.00 лв.
 • Облицовъчен камък Старинна тухла 1603
  Облицовъчен камък Старинна тухла 1603

  Облицовъчен камък Старинна тухла 1603

  42.00 лв.
 • Облицовъчен камък Старинна тухла 1602
  Облицовъчен камък Старинна тухла 1602

  Облицовъчен камък Старинна тухла 1602

  42.00 лв.

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези във физическите магазини. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата и са валидни при покупки онлайн.

magnifier