0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв
SALE 11%

Потопяема помпа Gardena Dirty Water 9300 /09006-29/

Original price was: 134.28 лв..Current price is: 119.00 лв..

Безплатна доставка над 69,99 лв
14 дни право на връщане
Разрешен преглед и тест

Потопяемата помпа GARDENA Dirty Water 9300 е мощна помпа за тежки и кални задачи. Практична и здрава електрическа помпа, идеална за източване, прехвърляне и изпомпване на замърсена вода. Малката помпа е проектирана за употреба за изкуствени езера, дренажни кладенци, строителни изкопи, резервоари за дъждовна вода и наводнени мази. Потопяемата помпа GARDENA Dirty Water 9300 е проектирана за справяне със замърсена вода, съдържаща частици с размер до 25 mm. Турбината с мощност 400 W може да се справи с до 9300 литра замърсена вода на час. Оборудвана с регулируем поплавъчен прекъсвач с патентована връзка за непрекъсната работа, който не позволява работа на сухо и осигурява автоматичното и безопасно функциониране на помпата. Тя има практична дръжка за носене, което позволява лесното транспортиране на помпата до следващото място за трудно и кално изпомпване.
Помпата може да функционира при максимална дълбочина на потапяне от 6 метра. Водата може да се издига на до 5 m над нивото на водата. Тази практична многофункционална потопяема помпа е не само за употреба на открито; тя може да се справи и със сложни домакински наводнения, така че вече да не се притеснявате за наводнените мази или подземия.

Арт. номер: 09006-29

характеристики:

  • Номинална мощност: 400 W
  • Максимален дебит: 9300 l/h
  • Макс. налягане: 0.5 bar
  • Макс. дълбочина на потапяне: 6 м
  • Макс. височина на изхвърляне head: 5 м
  • Макс. температура на течността: 35 °C
  • Дължина на кабела: 10 м
  • Тип захранващ кабел: H05 RNF

гаранция физ. лица: 2 години

гаранция юрид. лица: 1 година

производител: gardena

Тип

Водни помпи

Вид захранване

Електрически

Код: 09006-29 Категория:
gardena

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези във физическите магазини. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата и са валидни при покупки онлайн.

magnifier