0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Цветната санитария отново на мода

08/06/2023
Lidiq
Цветната санитария отново на мода

Цветна феерия!

Цветната санитария отново на мода? Потребителите правили ремонт на своята баня преди 20 години, си спомнят много добре цветовете на моноблоците и мивките в кралско синьо, индиго, бахама, лазур, нефрит, праскова, пергамон и розово. Цветове, които слязоха от модната сцена и отстъпиха място на белия порцелан, символ на чистотата, който отива на всичко и остава актуален във времето.

Омръзна ли ни да гледаме стерилни тоалетни и умивалници? Отговорът е „да“! В модата всичко ново е добре забравено старо, но със съвременно наименование. Вече имаме тоалетна чиния в цвят „сьомга“, а не „праскова“; цвят „петролено синьо“, вместо „индиго“ и т.н. Все по-често наблюдаваме дизайнерски проекти с акцент само в цвета на санитарния фаянс. Той придава финалния щрих на банята и създава настроение, кара ви да се отпуснете след изморителния ден. Позволете си да превърнете вашата баня в стилно пространство, но със свежи акценти като изберете тоалетна чиния в цвят сьомга например. Разчупете съзнанието си и се доверете на дизайнерите, които ще подберат правилните форми и материали за вашата баня. Мат или гланц, квадратни или овални форми, нашите консултанти ще ви помогнат в правилния избор на мивки за баня, тоалетни чинии и смесители.

Черното е винаги на мода!

Ако вашият стил е по-класически и консервативен, но искате да избягате от бялото. То за вас може да предложим черни тоалетни чинии или моноблок, черни умивалници и шкафове за баня, черни смесители за баня. Изборът от черна керамика предлага различни начини да изразите себе си и да подчертаете вашия стил в банята. Черният санитарен фаянс ви дава възможност да направите дързък и смел дизайн, като придадете „тежък“ стил на вашето помещение. Или да използвате черни смесители и мивки само за акцент и да имате стилен завършек на банята.

Бяло или черно? Цветно или не? Без значение кой е вашият стил, ние от Инекс ще внесем функционалност, стил и изтънченост във вашата баня.

magnifier