0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

ГРАДСКО ГРАДИНАРСТВО

16/11/2022
Александър Мермерски
ГРАДСКО ГРАДИНАРСТВО

С настъпването на пролетта се заражда и желанието да превърнем терасата в цветна и красива градина. Цветята с тяхното ухание правят дома по-уютен, по-свеж, създават усещане за хармония и радват окото не само, когато сме вкъщи, но и на всеки случаен минувач.

Сега е сезона да развихрите въображението си и да направите дома си по-цветен от всякога, а при нас ще намерите нужното за да осъществите всяка ваша идея. Ако нямате опит в засаждането на цветя, ние от Строймаркет Инекс сме тук, за да ви помогнем в избора на правилните градински инструменти, защото те са най-важната стъпка в това начинание. Ние се доверяваме на богатата гама и дългогодишен опит на градинските ръчни инструменти на немската марката Gardena. Техните ръчни инструменти, градински ножици, ножиците за жив плет са с 25 години гаранция,направени от качесвена стомана и висококачествена пластмаса, като покритието им има отлична защита срещу износване и ръжда.

Специално за вас сме подготвили подбрана селекция от продукти за т.нар градско градинарство. Елате в Строймаркет Инекс още сега и превърнете вашата тераса в цветно и красиво място с нашите топ предложения за градински инструменти и аксесоари на атрактивни цени.

magnifier