0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Комплект за почистване и поддръжка за моторни коси, тримери и храсторези STIHL Care & Clean Kit FS Plus /07825168602/

33.22 лв.

Безплатна доставка над 69,99 лв
14 дни право на връщане
Разрешен преглед и тест

Комплекта Care & Clean Kit FS служи за почистване и извършване на поддръжка на Вашия тример, моторна коса и храсторез STIHL. Това осигурява дълъг експлоатационен живот. В комплекта STIHL Care & Clean Kit FS са включени подходящите почистващи препарати и средства за поддръжка.С тях може да почистите замърсяванията от вашите машини, като трябва да смазвате редовно редуктора, с цел намаляване на износването.Докато почиствате и извършвате дейности по поддръжката, препоръчваме да носите работни или предпазни ръкавици.

Използвайте изгодния ни пакет за почистване и поддръжка на моторни коси и храсторези, който включва:

  • 500 мл Varioclean: специалният препарат предназначен за почистване на органични замърсявания при напръскване на режещи вериги, шини, ножове и машинни корпуси. Биологично разграждащите се тензиди разтварят смола, масла или петна от трева и могат лесно да бъдат измити с вода.
  • 400 мл STIHL Multispray: представлява прозрачен мултиспрей без мирис с двойно действие. Като мултифункционално масло той убеждава с доброто си смазване. Освен това разтваря залепнали замърсявания и заседнали частици, и остава по повърхността като не втвърдяващ се защитен филм.
  • 80 г Superlub FS: високоефективната грес е много подходяща за бързо въртящия се редуктор на моторна коса STIHL. Остава и в откритите части на редуктора поради отличната си прилепваемост като така осигурява минимално износване.

Производител: Stihl

Вид продукт

Почистващи препарати

Код: 07825168602 Категория:
Stihl

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези във физическите магазини. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата и са валидни при покупки онлайн.

magnifier