0
Вход и Регистрация
14 Дни право на връщане
Безплатна доставка за електроинструменти при поръчки на стойност над 69.99 лв

Пакет за ефективно почистване на повърхности и HD2 въздушни филтри на моторни триони Care & Clean Kit MS STIHL /07825168606/

33.31 лв.

Безплатна доставка над 69,99 лв
14 дни право на връщане
Разрешен преглед и тест

Когато след използване наверижния си трион STIHLискате да го почистите основно, но щадящо, подходящият избор е пробният пакет Care & Clean Kit MS на STIHL. Чрез редовната поддръжка на корпуса, водещата шина, капака на водещото колело, ребрата на цилиндъра или HD2 въздушния филтър подпомагате дългия експлоатационен живот и производителността на моторния си трион. В пробния пакет STIHL Care & Clean Kit MS са събрани в комплект подходящите препарати за почистване и поддръжка.

Пробният пакет STIHL Care & Clean Kit MS съдържа нужните компоненти за почистване и поддръжка:

  • 150 мл STIHL VarioClean Eco
  • четка с метална част за почистване на канала на шината

производител: stihl

Вид продукт

Почистващи препарати

Код: 07825168606 Категория:
Stihl

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези във физическите магазини. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата и са валидни при покупки онлайн.

magnifier